Oostveen Belastingadviseurs

We are a team of talented consultants

Belastingadvies

Als belastingadviseurs beschikken wij bij uitstek over kennis van het Nederlandse belastingrecht

Financiële diensten

Wij verzorgen administraties voor het midden- en kleinbedrijf, inclusief loonadministraties en (uiteraard) alle daarbij behorende belastingaangiften

Financiële planning

Regeren is vooruit zien. Wij denken met u mee over uw financiële en fiscale toekomst en leggen dat vast in een planning. Dat kan betrekking hebben op uw onderneming maar ook op uw persoonlijk vermogen en de overdracht naar de volgende generatie

Van voor de conceptie tot na het overlijden

Wij staan u bij met advies bij uw keuzes en beslissingen over persoonlijke situaties gedurende het gehele leven tot en met uw allerlaatste aangifte: de aangifte erfbelasting

Stichting Watoto Yatima

Het creëren van vrijheid, liefde, vreugde en verbondenheid en het maken van verschil voor opgroeiende kinderen bij hun weg naar volwassenheid.

Stichting Watoto Yatima Foundation

Stichting Watoto Yatima Foundation te Eindhoven ondersteunt in Tanzania weeskinderen, die hun beide ouders zijn verloren aan aids.

  • het betalen van studiekosten, boeken en schooluniformen voor de gehele studietijd aan de middelbare school (gemiddeld 4 tot 6 jaar)
  • zo nodig het betalen van de kosten voor medische verzorging (met name malaria maakt onder jonge kinderen in Afrika nog steeds veel slachtoffers. Medische hulp wordt niet van overheidswege verstrekt of verzekerd zoals in onze cultuur.
  • het geven van een goede en gezonde basis aan de betrokken kinderen zodat zij zelf een betere toekomst voor zichzelf kunnen creëren en tegelijkertijd ook voor de gemeenschap waarin zij leven.

De stichting is aangewezen als een algemeen nut beogende instelling (ANBI) waardoor giften aan deze stichting aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Sinds de zomer van 2022 ben ik als penningmeester nauw betrokken bij deze organisatie en beveel haar van harte bij u aan. U helpt er veel kinderen mee.

Contact

Adres:

Wezel 20, 5508 MD Veldhoven

Tel:

+31 6 1146 89 01

Laden....
Uw bericht is verzonden. Dank u!